Presentatie systemen

presentatiesystemen

Wij leveren presentatiesystemen voor je beurs of evenement

Wij zijn leverancier van hoogwaardige presentatiesystemen. Wij bieden een scala aan producten om de zichtbaarheid van bedrijven, instellingen en merken te vergroten. Gespecialiseerd in diverse promotiemiddelen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen, met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en visuele impact.

Een opvallend product dat wij aanbieden zijn roll-up banners. Deze draagbare en eenvoudig op te zetten banners zijn ideaal voor beurzen, presentaties en evenementen. Ze bieden een effectieve manier om een boodschap over te brengen en trekken de aandacht van het publiek met hun heldere graphics en professionele uitstraling.

Naast roll-up banners omvat het assortiment ook stoepborden, die een uitstekende manier bieden om voorbijgangers direct aan te spreken. Met hun duurzame constructie zijn stoepborden perfect voor buitenpromotie en kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan specifieke marketingbehoeften.

Beachflags zijn een andere specialiteit van Van Ree Media & Communicatie. Deze opvallende vlaggen met hun unieke vorm zijn perfect voor buitenpromotie op locaties zoals stranden, evenementen of voor bedrijven met een buitenruimte. Ze trekken de aandacht van veraf en zijn weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden.

We leveren ook presentatiewanden die een indrukwekkende achtergrond vormen voor beursstands en presentaties. Met hun modulaire ontwerp kunnen ze eenvoudig worden opgebouwd en aangepast aan jouw specifieke wensen.

We bieden innovatieve oplossingen om de presentatie van bedrijven te versterken.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Scroll naar boven