Mailing Service

mailing service

Onderschat de kracht van direct mail niet en kies voor onze Mailing Service!

Er zijn tegenwoordig veel manieren om je producten of diensten te promoten. Het is belangrijk om pro-actief bezig te zijn om nieuwe klanten te winnen en bestaande klanten te houden. Het is daarom belangrijk om de juiste mensen de juiste informatie toe te zenden. Recente onderzoeken hebben bevestigd dat de combinatie van on- en offline media de beste resultaten geeft. Maar juist in deze digitale tijd vinden mensen het fijn om post te ontvangen. Om iets tastbaars in handen te hebben.

Of het nu gaat om een catalogus, een kortingsactie van uw favoriete restaurant of een uitnodiging voor een event. Geadresseerde post voldoet aan de behoefte van de mens. Dat maakt directmail zo krachtig.

Adresseren, inpakken, ompakken, automatisch of met de hand. Bijna alle post die in je brievenbus terecht komt is wel op een of andere manier bewerkt.

Fullfilment

Wij kunnen je directmail vouwen, couverteren of sealen. Of, wat dacht je ervan om antwoordkaarten, folders, maar ook gadgets en monsters, zoals bijvoorbeeld koffiecream, een lekker geurtje of een zonnebrandmiddel aan uw direct mail toe te voegen?

In piektijden verwerken onze partners miljoenen poststukken en pakketten per week. Zowel nationaal als internationaal. En niet geheel onbelangrijk: op tijd en op het juiste adres! Door deze hoeveelheid kan ook jij profiteren van onze zeer scherpe portotarieven. Met betrekking tot deze service werken wij samen met ons zusterbedrijf MailingCentre in Veenendaal.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Scroll naar boven