Cross mediale toepassingen

cross+media

De optimale mix van communicatiemiddelen vinden

Een effectieve marketing strategie is gebaseerd op het vinden van de optimale mix van communicatiemiddelen om je doelgroep te bereiken. Een marketing boodschap over meerdere marketing kanalen (bijvoorbeeld direct mail, e-mail, social media en web) produceert de hoogste return on investment. Deze multi-touch-strategie, bekend als geïntegreerde Cross Media Marketing, biedt bedrijven nieuwe manieren om hun marketing boodschap over te brengen.

Cross Mediale Marketing campagnes verhogen de respons, verzameld feedback van klanten en biedt inzicht in de verkoop.

Van Ree Media & Communicatie werkt reclame-uitingen of ook complete reclamecampagnes uit voor de klant. Wij doen daarvoor een beroep onze marketing, creatieve en productie medewerkers.

Geen enkele ondernemer of marketeer zal bestrijden dat marketing belangrijk is. Maar er is vaak heel wat geld mee gemoeid. Voorkom verspilling en laat de kosten van je marketing niet de pan uit rijzen. Investeren in marketing is investeren in de toekomst van uw bedrijf. Bezuinigen op het marketingbudget lijkt misschien een snelle kostenbesparing, vroeg of laat komt het als een boemerang terug. Als je genoeg marketingbudget hebt, is het geen kunst de markt te overspoelen met te dure brochures of online advertenties. Zit je niet zo ruim in je marketingcenten of wil je jouw budget beter benutten, maak dan gebruik van onze kennis, creativiteit en productiemiddelen.

 

Wij bieden je:

Business to Business oplossingen - Het vinden van nieuwe klanten

Business to Consumer oplossingen - Het creëren van Customer Loyalty

Non-profit oplossingen - Het vinden van nieuwe donateurs

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Scroll naar boven